Studio Rainbow Prints in de winkel Webshops Only. Webshop Only is een ontzettend leuke winkel in de Vugterstraat in Den Bosch. Ze verkopen allemaal mooie spulletjes van verschillende webshops! En nu dus ook van mijn webshop..:) Hoe leuk is dat!

Over Webshops Only: Marieke Snijders en Alonie Timmermans, runnen sinds begin 2012 de webwinkel Leuke Kinderdingen. Naast de online verkoop, staan wij ook regelmatig op leuke, hippe markten en events. Hier merkten we dat de consument in deze beleveniseconomie ook zeker nog de behoefte heeft aan het zien-en-voelen van producten. Het resultaat, concept store* ‘Webshops Only’ in het centrum van ’s-Hertogenbosch!

* Een concept store is een winkel die zich karakteriseert door een speciale mix van merken en producten. Het is een moderne beleving van winkelen, altijd in beweging en geconcentreerd op de productbeleving.

Waarom Webshops Only?! Voor Webshop Only draait het om inspireren en beleving. Het gemak van online aankopen doen lokt steeds meer consumenten, maar toch bezoeken consumenten graag nog de winkels in de binnenstad. Met de concept store Webshops Only is er een directer en intiemer contact. Het geeft zowel consumenten als webwinkels de nieuwe mogelijkheid om in deze belevingseconomie met elkaar in contact te treden. We leggen als het ware een brug tussen de webwinkels en de stenen winkels.

www.webshopsonly.nl