Freelance grafisch vormgever, dtp-er en illustrator

Studio Rainbow Prints is opgericht in 2014 door Anouk van de Goor.  Ik (Anouk) ben een gepassioneerde grafisch vormgever met liefde voor kleur, interieur, detail, typografie en compositie. Als grafisch vormgever vind ik het belangrijk dat de sfeer van een concept klopt met de inhoud, zowel voor online als offline marketing en ontwerpen. Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan Sint Lucas én daarna aan Artez. Hierdoor kan ik zowel een concept ontwikkelen, als fotograferen en met de beheersing van het volledige Adobe pakket perfect werken met photoshop en socialmedia uitingen verzorgen. Ik ben een harde werker, die flexibel, nauwkeurig en gestructureerd werkt.

Na mijn studie ben ik me sterk blijven ontwikkelen op het gebied van dtp, print, professioneel webdesign en illustratie. En ben ik begonnen als Freelance grafische vormgever, dtp-er en illustrator. Mijn werk typeert zich door simpelheid, detail en kleur met een sterk verhaal. Gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en heldere communicatie staan hierin bovenaan.

Mijn inspiratie haalt ik uit de omgeving, de polder, natuur, vrienden en familie, woonbladen, blogs, instagram, maar ook uit de huidige woontrends, dit verwerkt ze in haar illustraties die te koop zijn in de webshop.

In 2015 heb ik een werkervaringsplek gehad bij Cre-aid in Arnhem. Cre-Aid is een creatief bureau voor marketing en communicatie. Ik was daar magazine designer op diverse congressen. Ik maakte samen met een klein team van fotografen, illustrators, andere magazine designers, editors en tekstschrijvers diverse visuele notulen. Mede illustreerde ik bijeenkomsten, jaarverslagen en ontwierp ik websites.

Bekijk hier: Online portfolio en mijn LinkedIn Profiel.

Educatie
2009 ~ 2013 / Graphic Design, Artez, te Arnhem
2005 ~ 2009 / Media Vormgever, SintLucas, te Boxtel

Ervaring
2015 februari ~ 2015 juli / Werkervaringsplek bij Dik&Stijlloos te Arnhem (Febr – heden)
2007 ~ heden / Freelance graphic designer
2011 ~ heden / Graphic designer / webmaster bij kindercompagnie te Lithoijen
2012 ~ 2013/ STAGE, Bregt Balk te Amsterdam
2009 ~ 2010 / Color graphics te Geldermalsen
2008 / STAGE, 2d studio in vorm te Kaatsheuvel
2007 ~ 2008 / STAGE, KAON te Waalre